Yaminahua: new album “Equilibrium”

You can try if this page is also available in: German


DEUTSCHE ÜBERSETZUNG EINBLENDEN
Yaminahua bereichert die Szene mit dem Album “Equilibrium“ auf Osom Music.

Yaminahua comes with the album “Equilibrium“ on Osom Music. Soundcloud here.

Yaminahua on Facebook

More about Yaminahua you can find on the Yaminahua Facebook page.

3 months ago

Yaminahua

NEW
Yaminahua EP - Numeric Notation

Hi friends
I am pleased to introduce you to my "Numeric Notation Ep".
I produced this EP about 6 years ago and never released it, played it live or showed it to anyone. My album "De lege artis" by Osom-Music will be released soon, so do not panic. I hope you like the tracks, have fun listening

interauralrecords.bandcamp.com/album/numeric-notation-ep

Mastering by Kindzadza
Artwork by Yaminahua
... See MoreSee Less

NEW 
Yaminahua EP - Numeric Notation

Hi friends
I am pleased to introduce you to my Numeric Notation Ep.
I produced this EP about 6 years ago and never released it, played it live or showed it to anyone. My album De lege artis by Osom-Music will be released soon, so do not panic. I hope you like the tracks, have fun listening

https://interauralrecords.bandcamp.com/album/numeric-notation-ep

Mastering by Kindzadza
Artwork by Yaminahua

 

Comment on Facebook

ik ben nog vroieger miss belgie geweest

ja mijn zuster heeft are eigehn grond

alll i want for christmas is you oosthoevestraaat 18 bus 1 puttte kapelllen gelijkvloers

ik kom uit hipppygezin ik ben in frnase alpen ik ben echt gestopotp zenne met qschool zo jaloes op mij

this is Osome news! 1st music EP I bought for 2019

dus kerel zoek tristan

oiedereen denkt dat em het is ik ben iere wel den egie echte dj he en francpis gloreux deed graag met klein kinderen ja psychdelica trippy dude ik hang zwaar aan den bruine zeenne ik mis aah lievekeeiuh i, ben ier na toxch okal de lieroi aant bellen men dochter lucy afpakeuh doe iets schat ja lliitithje ik heb zen zwaar degou aan dat goavolk zenne

daddy please come home tonght we dance my lives is in your hands nothing is forbuidden anymore notchoing can stopus tonight bailamos ti quiro

ik werk voor groen voor bedrijven

of desperation katy maes carolien dhondt dredlokskakpasters desperation stay htere somthing come it over die zegt dat ikk wil child ben das echt degpouklas zenne want stop to surrender dermee ja ik speel onder hiedje baas vant ozthuis wat dit regekrechte schande zenne

men eigen stukje paradijs ge maakt me wakker ja ik ben wakker

van de twee honderd euro nog twee briefkes van tien

mister orange en hellfish wie si ier den echte lieroi en wie was de leeuw leeuwhen zen heilig voor hippys ik hoor graave muziek mor aub ik lis mijn vriendje kan psykovsky ni lbgskomen ik spreek enkel af met die dredlokskakpster in psychiatrie die zegt gij liet uw zeker grazag vgebruiken terwijl ik zei ik de vreidnin van psykovsky en dare zat gewoon necht dikke vette rat zenne

magic bike i want to ride bike

iam the story i am the star

tussen 18 uuir en 20 uuur ik kan zelf amper nog allleen ner de winkel papa sil te plait eeft hier iemand tweee euroi une bouteille de coca sil vous plait

don't trust that guy he's a thief !!

dqs mijne rijke man

hier liggen emtioneeele waarden cadeaautjes op jouw te wachten

en ikeuh ik ben ner dark conversation of the nature en ikeuh ik, ben ner olgas castle

wij zen naaakt geboren en zulllen naakt gaan

ja project yggdrasil deed graag met klein kinderen morde nul dat em is

ja bom fuck mcs is schending van de priavcy vertel eens over olle siatuatie golle gaat op de hoeren mor wie was de beste of de slimiste verertel eens erover want ja ik ben soms aan mzelf te twijfelen mor ik was de beste hoer dat er was

en toen kwamen de manne van de coke want ik ben de dochter vanne mlaffiabaas

+ View previous comments

5 months ago

Yaminahua

live at free earth fest greece 2018 ... See MoreSee Less

live at free earth fest greece 2018

 

Comment on Facebook

Killa bro, come to Chile 3:)

Was amazing man.

Sweet chaos

Master of darkpsy

eisai trelakias re pousti m!

!!!!!🤘

yeeeah 😎

Neuiä kontroller :)

Beast!!!

Katastrofhhhh 😈

Yeahh, come to Chile !!!

+ View previous comments

9 months ago

Yaminahua

kind of a surprise, to play this year at master of pupets in czech republic.
cya there friends, it’s gona be massive
... See MoreSee Less

kind of a surprise, to play this year at master of pupets in czech republic.
cya there friends, it’s gona be massive

 

Comment on Facebook

lets see

Best surprise ever :) you guys playing Tegmentum too?

send the octatrack back !!!!!`

Load more